Matkasauna -kärrysaunat

Kotimainen Matkasauna -kärrysauna syntyi intohimosta saunomiseen ja suomalaiseen luontoon. Otettiin kesäyön löylyt järven rannalla, joutsenen laulua kuunnellessa.. mikä vapauden tunne! Talvisen maiseman keskellä tuprusi savu, avanto odotti uiskentelijaa.. euforia valtaa kehon ja mielen. Mikä onni että saunalle keksittiin laittaa pyörät!

Matkasaunasta on moneksi, sitä nyt ei vaan malta olla kokeilematta että missä kaikkialla sitä voikaan saunoa.. Kotipihassa, kauppatorilla, mökkirannassa, portugalissa.. you name it.

Usein kysytyt kysymykset

FAQ

Miksi katto on hallikangasta eikä huopaa?

Hallikangas on kevyt ja kestävä materiaali. Keveys laskee saunan painopistettä ja tekee saunasta mukavamman vetää. Se myös elää puun mukana ja pysyy varmasti kyydissä mukana ilman mitään erillisiä liinoja tai tukia kuljetuksen aikana.

Onko toi nyt vähän pieni?

Ei ole! Saunamme ovat tilaihmeitä. Ulkoa näppärän kokoisia, mutta sisältä yllättävän tilavia. Isomman mallin lauteille mahtuu 2 aikuista makuulleen tai 4-6 saunojaa mukavasti istumaan. Myös terassi-malliin mahtuu 4 aikuista mukavasti saunomaan.

Mikä hinattava laite?

Kaikki saunamme muutoskatsastetaan hinattaviksi laitteiksi ennen luovutusta. Niitä saa vetää tavallisella b-ajokortilla 100 kilometrin tuntivauhtia, eikä niitä tarvitse koskaan määräaikaiskatsastaa.

Ota huomioon, että katsastamaton kärrysauna ei ole tielaillinen. Matkasaunan vakuuttaminen on vaivatonta kun rekisteriotteeseen on merkitty päälle rakennetusta tynnyrisaunasta.

Mikä on kärrysaunan suomalaisuusaste?

Sekä puuosat, että kärryt valmistetaan Suomessa ja kootaan kärrysaunaksi Turengissa. Näin suuri osa koko hankintaketjun tuotoista jää kotimaahan.